BMW Zagato Coupe

Pentru prima oară în istoria mărcii, cei de la BMW au colaborat cu casa de design Zagato pentru a crea un nou coupe sport. Zagato a colaborat în trecut cu Alfa Romeo și Aston Martin, dar niciodată până acum cu nemții de la BMW.  Rezultatul este unul spectaculos și s-a concretizat în acest concept BMW Zagado Coupe, ce a câștigat „Concorso d’Eleganza”.

Coupe-ul se remarcă la prima vedere prin capota lungă și partea frontală ce păstrează în mare desenul  cunoscutului Z4 M Coupe, părând a fi o evoluție a acestuia. În partea din spate a mașinii lucrurile se schimbă radical și găsim un panou transparent de mari dimensiuni ce integreză și stopurile, iar cei mai cârcotași ar putea spune că aduce un pic cu stilul de desen al modelelor Ferrari sau Porsche, dar care combinat cu silueta mașinii dă o notă sportivă accentuată modelului.

Una peste alta rezultatul final este spectaculos și mașina este superbă. Îmi place ideea grilei formată din litera „Z” și mai merită remarcate și jantele de 19 inch cu cinci spiţe ce arată superb. Rămâne de văzut dacă o să ajungă și în producția de serie.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *