Un pistol Glock unicat şi special

 Celebrul producător de pistoale austriac, Glock a scos la licitaţie un model 22, unic şi special, datorită aspectului său. Mai exact, un exemplar din seria 22 al cărui manşon a fost gravat şi inscripţionat manual, a fost scos la licitaţie pentru  colecţionari sau fanii Glock.  Licitaţia se desfăşoară în perioada 14.decembrie.2011 – 20.ianuarie.2012.

Lansarea acestui exemplar exclusivist se datorează aniversării a 25 de ani de când Glock a intrat pe piaţa din Statele Unite, aniversare ce coincide cu cei 125 de ani de existenţă, pe care-i împlineşte Statuia Libertăţii.

 

După cum vă spuneam, exemplarul este unicat şi a fost botezat Glock 22 “Statue of Liberty” Pistol, iar câştigătorul licitaţiei, în afara faptului că se va alege cu un pistol Glock special, va beneficia şi de o partidă de vânătoare pe parcursul a două zile, împreună cu celebrul R. Lee “The Gunny” Ermey, oferită şi plătită de către cei de la Glock.

Producătorul austriac de pistoale, deţine mai mult de jumătate din procentul vânzărilor pe piaţa americană de arme scurte, fiind de ani buni lider detaşat, pe cea mai mare şi dinamică piaţă de arme din lume. Majoritatea structurilor din poliţia americană, armată sau servicii speciale au adoptat  şi s-au dotat cu pistoale Glock, în ciuda reticenţei binecunoscute a americanilor pentru produsele de import.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *